Neopost mašine za kovertiranje postale su sastavni deo opreme, svih organizacija, koje svoja dokumenta (račune, dopise, brošure itd) obrađuju samostalno.

Na Neopost mašinama, kovertiraju se različite vrste dokumenata mesečnog kapaciteta 1.000 do 80.000 inserata. Zahvljujući Neopost tehnologiji možete savijati, umetati dokumenta i zatvarati koverte 10 do 40 puta brže nego ručno.

Produktivnost

Visoki kapacitet dodavača koverata i dokumenata, kao i dodavanje novog materijala tokom rada mašine omogućiće vam da uštedite vreme i novac.

Jednostavan za upotrbu

Neopost mašine su jednostavne za upotrebu. Veliki ekran u boji osetljiv na dodir, jednostavna uputstva za postavljanje poslova (15-50 predprogramiranih poslova), brzo i lako punjenje pomoći će vam da efikasno pošaljete dokumenta (račune, dopise, brošure itd).

Svestranost

Neopost mašine za kovertiranje mogu se prilagoditi svakoj vrsti dokumenta, različitih formata od razglednice do velikih knjižica. Moguće je dodavanje dokumenata u kovertu kako bi komunikacija sa klijentom bila jednostavnija i umetanje koverte „ plaćeni odgovor“ kako bi se ubrzao odgovor korisnika.

Sigurnost

OMS (Output Management Software) pruža punu kontrolu sadržaja pošiljke i osigurava da svaki klijent primi odgovarajući dokument.

Neopost sistemi za kovertiranje opremljeni su čitačem kodova pa omogućuju tačnost ulaganja različitog broja stranica u kovertu, kao i odabir priloga koji je namenjen određenom profilu kupca.


Top