SQS Security Cube System AB je inovativna kompanija osnovana 1995. godine sa ciljem da podigne nivo bezbednosti u svetu. Sledeći osnovnu filozofiju da “lopov nikada ne sme da bude nagrađen” ova kompanija je uspostavila nove standarde u svetu bezbednosne industrije. Bez obzira na to o kakvoj je krađi reč vrednost sadržaja SQS bezbednosnog proizvoda uvek se nepovratno uništi.

SQS bezbednosni proizvodi “bez nagrade za lopove” štite vrednosti i predstavljaju jedinstvene proizvode na tržištu koji korisnicima nude posebne pogodnosti. Uz ovaj sistem zaštite nije potrebno da se koristi oružje ni dodatni bezbednosni transport, što sa druge strane unapređuje ličnu bezbednost radnika obezbeđenja koji se bave prenosom robe od vrednosti.

Svi SQS proizvodi mogu da se koriste kao samostalni uređaji i u kombinaciji sa naprednim sistemima. Nakon nabavke SQS security Qube sistema klijenti dobijaju tehničku podršku i imaju na raspolaganju korisnički servis. Ovaj fleksibilni sistem korisnici mogu da proširuju i redukuju prema potrebi. Postojeći sistem se jednostavno prilagođava od samostalne jedinice u integrisano rešenje sa drugim proizvodima iz ove linije i obrnuto. Danas se svakodnevno koristi oko 50.000 ovih sistema, preko 5000 bankomata je zaštićeno u 17 zemalja. SMP model sigurnosnog kofera jedini je na tržištu koji ima kapacitet prenosa za 8.000 novčanica ili jedne kasete za bankomat bez obzira na tip bankomata.

Šta kompanija nudi:
- SQS Security Cube System omogućava kompletnu bezbednosnu opremu za zaštitu novca
- Svi SQS trasportni koferi su usklađeni s najvišim svetskim bezbednosnim standardima i sertifikovani na svim standardizovanim tržištima
- Inovativna hajtek krajnja rešenja pružaju zaštitu prilikom transporta novca i bankomata
- Novi SMP višenamenski Q-koferi koriste se za različite svrhe i operativne radnje
- Q - Collector koferi su najbezbednija, ekonomična i fleksibilna rešenja za prikupljanje depozita u maloprodajnim objektima.


Top