Unutrašnja zaštita je kod nas najrasprostranjeniji vid elektronske zaštite i ima vrlo široku primenu u protivprovalnoj dojavi i zaštiti od najmanjih trgovinskih, poslovnih i stambenih prostora, do velikih poslovnih centara, instituta, naučno obrazovnih ustanova, sportskih objekata, objekata specijalne namene, vladinih institucija, banaka itd.

Za izgradnju ovih sistema koristimo ceo spektar različitih tipova i vrsta detektora, IC, mikrotalasnih, akustičkih, piezo-električnih, vibracionih, magnetnih, kontaktnih i kombinovanih, žičnih i bežičnih i celu gamu alarmnih centrala, od onih najmanjih i najjednostavnijih do velikih adresibilnih. Pored toga koristimo i najsavremenije uređaje za automatsku dojavu alarma putem PTT ili GSM mreze.

Sarađujemo sa svetski poznatim firmama iz oblasti tehničke zaštite, kao što su: Paradox, Visonic, DSC, Haniwell, General Electric, Crow.

Nase dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje i praćenje tehničkog i tehnološkog napretka, garantuje Vam da možemo, prema Vašim zahtevima i potrebama, izabrati za Vas najoptimalnije rešenje i po kvalitetu i po ceni.

Pored toga, stalni kontakti sa vodećim svetskim firmama i veliki broj izvedenih sistema obezbeđenja, posebno u oblasti zaštite banaka i finansijskih institucija, svrstava nas među najkompetentnija preduzeća koja se bave elektronskom zaštitom u našoj zemlji, pa i regionu.

Za sva detaljnija obaveštenja i pomoć u sagledavanju potreba za ovom vrstom zaštite javite nam se svakog radnog dana od 08,00-16,00.


Top